Psi k adopci

LUCIFER

Majitelka je v nemocnici, Jak dlouho budou čekat?

Stav: V útulku
Evidenční číslo: 1436
V útulku od: 26.02.2024 (152 dní)
 
Pohlaví: Samec
Plemeno: kříženec střední velikosti
Hmotnost: 17kg
Barva: černá
Narozen: 26.4.2018
Kastrace: Ne

Lucifer a Williem jsou psí ,,bráchové‘‘, kteří měli svou milovanou paničku a domov. Bohužel musela být panička hospitalizována a psí kluci putovali dočasně do útulku.

V útulku tráví již 6tý měsíc a na pohodě jim to rozhodně nepřidá, s majitelkou jsme v kontaktu. Její stav stále nedovoluje se vrátit domů a postarat se o Lucifera a Williema.

Tato situace je obrovsky těžká. Na jedné straně soucítíme s majitelkou, která má zdravotní problémy, na druhou nám již 5 měsíců trhá pohled na tyhle úžasný psí bráchy, kteří denně čekají v útulkovém kotci.

Majitelka se pejsků vzdát nechce a my toto rozhodnutí musíme respektovat. Chceme to nejlepší pro Lucifera a Williema. A tak bychom pro ně rádi našli dočasný domov. Jsou na sebe zvyklí, hledáme jim tedy umístění pouze společně. Je to zatím to jediné, co jim zůstalo.. Pejsci jsou hodní, čistotní, rádi chodí na procházky. Občas se mezi sebou pošťuchují u jídla a ujasňují si pozice, ale zatím si nikdy neublížili a věříme, že to pramení pouze ze stresu, že musí čas trávit v malém útulkovém kotci.

Je možné (v tuto chvíli i pravděpodobné), že budou brzy volní k adopci a budou moct hledat domov stálý, zatím ale existuje i určitá možnost, že se vrátí domů ke své majitelce. Teď je ale šance, aby se měli mnohem lépe. Od majitelky máme svolení s dočasnou péčí.

Pojďme pro ně udělat to nejlepší, co aktuálně můžeme.

Nenechme je čekat v útulku.

Více informací o obou pejscích a možné dočasné péči se dozvíte na tel. čísle 736 769 601.

← zpět