Psi k adopci

ARMANDO (po adopci Apollo)

zlomená dušička Armando

Stav: V adopci
Evidenční číslo: 1253
V útulku od: 04.05.2023 (329 dní)
 
Pohlaví: Samec
Plemeno: kříženec mastif
Hmotnost: 44kg
Barva: hnědé žíhání, bílé znaky
Narozen: 2019
Kastrovaný/á: Ano

Představte si, že tohoto krasavce někdo v noci uvázal hned vedle útulku. Chápete to? Nám tedy nad tím zůstává rozum stát, jak si to někdo vůbec může dovolit. Co teprve Armando? Takové jméno jsme mu dali. Jak se cítil? Co se mu honilo v hlavičce, když ho páníček v noci opouštěl? Ráno, co jsme ho našli, nechtěl chudinka nikoho k sobě pustit. Vůbec se nedivíme.

Armando se v útulku krásně aklimatizoval. Nás tety miluje až za hrob, běhá si po zahradě, chodí na procházky. Venčitelé si ho chválí, někteří si chodí přímo jen pro něj :-) Když totiž vezmete vodítko do ruky a řeknete větu: „jdeme ven“? Začne radostně skákat do výšky, jako malé štěňátko. Váží kolem čtyřiceti kilo. Psů si nevšímá, ale s budoucí ségrou či bráškou je potřeba samozřejmě vyzkoušet. Je velmi čistotný. Ženy miluje, ale některé muže si vybírá a tak trochu straší. Hledáte parťáka, který Vám ochrání pozemek a baráček? Který s Vámi rád vyrazí na procházku? Pomazlí? Tak to je přímo náš Armando.

Do adopce odejde kastrovaný, očkovaný, čipovaný, odčervený, odblešený, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. Zájemce prosíme o vyplnění adopčního dotazníku: https://forms.gle/XhktirLMoEPK1g1A6

Tel: 736 769 601

 

← zpět