Psi k adopci

MUMÍNEK - Lucky

aktivní kříženec ovčáka

Stav: V útulku
Evidenční číslo: 656
V útulku od: 18.09.2020 (1315 dní)
 
Pohlaví: Samec
Plemeno: Kříženec
Hmotnost: 35kg
Barva: Černá
Narozen: 8/2020
Kastrace: Ano

Ahoj, momentálně se jmenuji Čert. Toto je moje třetí jméno. Jmenoval se také Mumínek a Luky. Co Vám budu povídat, trochu mám v hlavičce zmatek. Hledám totiž opět nový domov, ale teď se radši posaďte…..už po páté. Chápete to? Nedá se nic dělat, ale prosím, prosím....ať už se na mě usměje štěstí navždy.

Momentálně žiju u rodinky, která si mě nemůže nechat. Páníček říkal, že důvodů je více. Jeden z hlavních jsou zdravotní problémy. Kvůli nim mě nezvládá fyzicky a bohužel ani svými zkušenostmi a důsledností, které jsou prý u mě bezpodmínečně nutné.Jsem velmi aktivní, miluji procházky, koupání v řece či v potoce. Co se týče vodítka, tak se musím přiznat, že dost tahám. Ale posilování zadarmo :-D Jsem prý velmi chytrý a učenlivý pejsek, tak i toto se zvládnu naučit. Chci pracovat hlavičkou, nestačí mi jen chodit na procházky. Umím základní povely, chodil jsem totiž na cvičák, i obrany mě bavily. Hodil bych se opět na nějaký výcvik a  to jakkoli zaměřený. Myslím, že bych byl dobrý i na agility, kde uplatním nejen svůj temperament a šikovnost, ale i vybiju veškerou energii, kterou v sobě mám a že ji je ?

Nemám problém s jinými zvířaty (odpozorováno na ovcích, kozách, kočkách a ježcích)  a co se týče ostatních pejsků, je potřeba vyzkoušet. Jsem schopný pečlivě ohlídat baráček i zahrádku. Přál bych si rodinku, která bude mít zkušenosti s výcvikem, která mi nastaví hranice, jelikož si hlídám misku s jídlem. Skrz to se nedoporučuji k malým dětem.Rád bych žil u domku se zahradou (pokud mi odpustíte, že vám někde vyhrabu díru nebo občas něco ukousne, což ale určitě závisí na tom, jak moc dokážete mou energii nasměrovat jinam). Budu oddaně hlídat Váš dům. Zároveň jsem ale zvyklý být i doma, kde mám také svůj pelíšek, ve kterém rád odpočívám. Pokud jsem v noci v bytě, klidně spím. Jsem čistotný. Když potřebuji ven, „řeknu si“.Za všechnu snahu, práci a čas se Vám odvděčím čistou psí láskou – jsem velmi mazlivý, rád se nechám hladit, drbat a miluji hračky. Doraž se za mnou podívat a vezmi mě na procházku. 

Do adopce odejde kastrovany očkovaný, čipovaný, odčervený, odblešený, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. Zájemce prosíme o vyplnění adopčního dotazníku: https://forms.gle/XhktirLMoEPK1g1A6 

Tel: 736 769 601

 

← zpět