Kočky k adopci

KNOFLÍK

Knoflíkovi se ze dne na den otočil život naruby :-(

Stav: V adopci
Evidenční číslo: 874 - K
V útulku od: 17.04.2024 (188 dní)
 
Pohlaví: Samec
Plemeno: kříženec evropská kočka
Hmotnost: 3,9kg
Barva: rezavo-bílá
Narozen: cca 2014
Kastrace: Ano

Jednoho dne zazvonil telefon a bylo nám řečeno, že vezou tři kočičky a jednoho kocourka. Bohužel se jim otočil ze dne na den život naruby. Zemřela jim milovaná osoba a ocitli se v útulku. V jejich věku to není vůbec nic příjemného, proto jim akutně hledáme domov. Bohužel první dny se báli, nechtěli jíst a celkově na ně byl smutný pohled. Knoflík je zhruba desetiletý kocourek, váží kolem čtyř kilo a je mazlivý, dá se říct, že až vtíravý :-) Evidentně mu chybí milující paníček. Je zvyklý na ostatní kočičky, nemusí být tedy jako jedináček. Bohužel jsme zjistili, že nateklé dásně a otok v dolní čelisti nezpůsobují jen zoubky ve špatném stavu. Ukázalo se, že se jedná o nádorové onemocnění a to konkrétně maligní mezenchymální tumor s nadprodukcí extracelulární hmoty. Po dalších vyšetřeních byla zjištěna i metastazická ložiska na plicích. 

Na Knoflíkovi byste jeho onemocnění téměř nepoznali. Je to mazlící se kocourek plný lásky a života. Jak dlouho takhle může ještě žít? Na to nemáme odpověď. Vzhledem k jeho klinickému stavu se zdá, že možná ještě dlouho - měsíce, možná roky? Opravdu nevíme. A tak hledáme domov, kde bude moct dožít svůj život ať už bude trvat měsíc nebo pár let. 

Chceme pro Knoflíka domov plný lásky, domov, který si zaslouží. Útulek Knoflíkovi bude doživotně krýt záda s veterinárními výlohami. 

Do doživotní dočasné péče odejde kastrovaný, čipovaný, odčervený, odblešený, testovaný na FIV a FeLV, na základě podpisu smlouvy o doživotní dočasné péči. V případě zájmu prosíme o vyplnění dotazníku:  https://forms.gle/7fw1q3SUrU55cHPD6 nebo ideálně rovnou volejte na tel: 736 769 601.

← zpět