Kočky k adopci

HABAKUK (po adopci Jerry / Jackie)

v dočasné péči s následnou adopcí

Stav: V adopci
Evidenční číslo: 474 - K
V útulku od: 09.11.2021 (871 dní)
 
Pohlaví: Samec
Plemeno: kříženec evropská kočka
Hmotnost: 3 kg
Barva: šedo-bílá
Narozen: 9/2021
Kastrovaný/á: Ano

Je umístěn v dočasné péči s následnou adopcí, nový domov již nehledá.

Habakuk je krásný půlroční kocourek. A tolik smůly už zažil ve svém krátké životě...Posuďte sami: život v kleci od koťátka, celkem 196 dnů v útulku, 2 dni na hospitalizaci na klinice, 5x nasazena antibiotika, léčba na FIP,  totální izolace od jiných koček na několik týdnů...sečteno podtrženo... život dosud na prd. Ale teď může být vší smůle konec! Habakuk konečně může do světa, konečně může domů!!! Pomozte mu, vždyť je to teprve koťátko, trochu odrostlejší, dosud nešťastné, neznalo nic než mříže klece...Habakuk hledá tu nejlepší rodinu. Je to mladý kocourek, několikaměsíční, má hodně síly, tolik v životě bojoval, aby mohl žít! Potřebuje jen trochu lásky od nás, lidí... Je hravý mazlivý, múže jít do domácnosti i k dětem, je vděčný za každý kus místa, který bude mít na hraní, bude vděčný za každé pohlazení, za každé pomazlení, lidská pozornost mu hrozně chybí. Vychází s jinými kočičkami, pokud by šel do domácnosti s kočkami, musí být plně očkované. Kdo jiný by si zasloužil pořádný domov než právě on?

Do adopce odejde čipovaný, odčervený, odblešený, se všemi veterinárními výsledky a zprávami, s podmínkou kastrace a očkování jakmile to jeho zdravotní stav dovolí.

V případě zájmu prosíme o vyplnění dotazníku: https://forms.gle/7fw1q3SUrU55cHPD6  .Pokud si s tím nevíte rady, nebo máte ještě další dotazy, prosíme volejte na tel: 736 769 601

← zpět