Psi k adopci

MAX

VE 12 LETECH PŘIŠEL O VŠE

Stav: V adopci
Evidenční číslo: 1488
V útulku od: 01.07.2024 (69 dní)
 
Pohlaví: Samec
Plemeno: kříženec špice
Hmotnost: 8,3kg
Barva: černá, bílá náprsenka
Narozen: 25.9.2012
Kastrace: Ne

Jmenuje se Maxík, je mu 12 let a přišel o všechno.

Malý černobílý kříženeček špice se dostal do útulku po tom, co se jeho panička musela přestěhovat. Do nového domova však šla již bez Maxíka.

12 let je pro takového pejska téměř většina života. On se teď v útulkové karanténě musí vyrovnat s obrovskou změnou. Maxík však neztrácí chuť žít. Je to velmi pozitivní a čiperný pejsek, kterému byste 12 let rozhodně netipovali. Maxíka zatím sami poznáváme, takže případné psí či kočičí kamarádi se budou muset vyzkoušet. Ale na kočičky by měl být zvyklý. 

K lidem je velmi hodný, mazlivý. Nejvíce ho však zajímá míček, se kterým si dokáže hrát sám, ale má moc rád, když se do hraní zapojí i člověk. Pojďme Maxíkovi ukázat, že útulek není jeho posledním domovem.

Do adopce odejde kastrovaný (do kastrace bude umístěn v nové rodině formou dočasné péče s následnou adopcí, po kastraci podepisujeme adopční smlouvu), očkovaný, čipovaný, odčervený, odblešený, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. Zájemce prosíme o vyplnění adopčního dotazníku: https://forms.gle/XhktirLMoEPK1g1A6 nebo zavolání na tel: 736 769 601

← zpět