Psi k adopci

LEX

Úžasný labrador vhodný i k dětem

Stav: V útulku
Evidenční číslo: 1307
V útulku od: 05.09.2023 (409 dní)
 
Pohlaví: Samec
Plemeno: kříženec NO a labradora
Hmotnost: 36 kg
Barva: černá
Narozen: 1.6.2019
Kastrace: Ano

Lex se nám po roce vrací z adopce, protože jeden člen domácnosti se ho bojí. :(

Přitom on je zlatý! Je to naprosto úžasný mazlivý pes, miluje děti, všechny pusinkuje. Je zvyklý pouze v bytě, na zahrádku chodil nejradši jen se svými majiteli a pak chtěl hned zas dovnitř.

Je čistotný, nic neničí, umí zůstat pár hodin sám doma. Nevadí mu jízda autem. Snášenlivost s konkrétními pejsky se musí individuálně vyzkoušet. Na některé větší štěká pejsky, ale po seznámení se snese. Fenky bez problému. Kočky bohužel prohání...

Než poprvé přišel do útulku, zažil jen život na řetězu. Jeho svět byl tak velký, jak řetěž dlouhý. Takhle žil svých prvních pár let života. Přitom v jeho těle se skrývala milující dušička toužící po lidském kontaktu a pohlazení. Jsme vděční, že tyhle první roky jeho života ho nezničily. Je zvídavý a na to, že nic neznal, tak se nebojí poznávat. Má rád procházky, mazlení a objímání. 

Je učenlivý a za pamlsek snad udělá i salto vzad. :D Hledá milující domov, kde bude členem rodiny. Nemá vysoké nároky. Nepotřebuje denně desítky kilometrů. Je mu odhadem asi 5 let. Je zdravý a má před sebou celý život. Prožije ho s vámi?

Do adopce odejde kastrovany očkovaný, čipovaný, odčervený, odblešený, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. Zájemce prosíme o vyplnění adopčního dotazníku: https://forms.gle/XhktirLMoEPK1g1A6 

Je možné také volat na 736 769 601. 

← zpět